”Pickos” blänkare

”Söndagen den 26/2 var det dags för KM i pimpel. Den 21/2 var jag och Jannei väg och kollade ett par sjöar i Ullaredstrakten, för att försäkra oss om att isen var okej. Efter prat med markägarenvid Öresjön beslutade vi att klubbmästerskapet skulle ske där. Sventa kollade isen på lördagen, efter några frostnätter i veckan och tyckte att isen verkade ok. PÅ söndagen var det 12st deltagare som ville göra upp om att bli klubbmästare. I seniorklassen var det 5st anmälda, i veteranklassen +60 var vi 7st. Så det är ju tuffare att vinna seniorklassen. Efter prisutdelning var det sedvanligt korvgrillning och massa tjöt.

Seniorklassen: 1. Jojjen 1,6kg 2. Stefan T 1,5kg 3. Sventa 1,1kg

Veteranklassen: 1. Picko 800g 2. Janne 510g 2. Morgan L 510g (Janne och Morgan delade andra priset)

Största abborren fick Jojjen på drygt 750 gram”

 

/Picko

Share
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *